Wat zeggen anderen over ons?

Van der Linde Catering

Sinds enkele maanden werken wij samen met v. Katwijk Music Service. Veelal bij Sparta en het Kasteel bieden wij onze opdrachtgevers DJ Ed van Katwijk en zijn team aan. Doordat wij er zeker van zijn dat onze opdrachtgever een geslaagde avond zal meemaken zijn wij zeer enthousiast over deze Drive in Show!

Bon Bon Partyservice

v. Katwijk Music Service is één van onze leveranciers voor Drive in Shows en artiesten. Dankzij de ervaring, het enthousiasme en het snelle schakelen weten wij elkaar goed te vinden. Onze opdrachtgevers zijn vol lof over deze Drive in Show wat betekent dat wij ook alleen maar vol lof kunnen zijn.

CTS Nedelko

v. Katwijk Music Service is al jaren onze huisleverancier voor Drive in Shows. Onder aanvoering van Ed van Katwijk maakt hij van elk feest een waanzinnige dag/avond. Zowel bij ons in de box bij Sparta als op al onze bedrijfsfeesten is Ed van Katwijk en zijn team zo goed als altijd erbij. Bedankt!

Eetcafe Jofel

Een per maand organiseren wij een feestavond met bekende artiesten en/of DJ’s. De vele contacten van v. Katwijk Music Service zorgt ervoor dat wij tegen mooie prijzen waanzinnige avonden kunnen organiseren voor onze gasten. De combinatie tussen Ed van Katwijk en Wolter Kroes, Andre Hazes of Tino Martin is geweldig!

Bergsche Plas

v. Katwijk Music Service is onze huisleverancier voor trouwerijen waar wij muziek bij nodig hebben. Al onze klanten raden wij deze goede Drive in Show aan. Doordat deze band al enkele jaren geleden is ontstaan is het makkelijk werken en is elke bruiloft/feest daadwerkelijk een feest geweest. Bedankt voor de zorgen!

Cafe Lebbink / Cafe van Eijk

Onze samenwerking is juni 2016 begonnen. DJ Ed van Katwijk zorgt voor waanzinnige avonden voor onze gasten. Elke stijl muziek komt voorbij en onze gasten zijn enthousiast. Voor artiestbemiddeling en de meest gezellige DJ van Nederland moet je bij v. Katwijk Music Service zijn.

Puur & de vrienden van Hellevoet

Ed van Katwijk maakt er met zijn team elke keer weer een feest van. Zowel onze publieksfeesten als onze trouwerijen & bedrijfsfeesten worden mede een succes door van Katwijk Music Service. De dansvloer staat altijd vol en niet is te gek. Dankzij het enthousiasme en de juiste muziekkeuze is van Katwijk Music Service net even beter dan de concurrent.

Rungis

Al enkele jaren boeken wij DJ Ed van Katwijk en zijn team voor ons bedrijfsfeest. De sfeer en de setting die v. Katwijk Music Service kan creëren is iets wat niet veel na kunnen doen. Wij worden als maar weer verrast van de fijne avonden die wij beleven met hen. Tot ziens op ons volgende bedrijfsfeest!

GENIETEN VAN
DE BEKENDSTE ARTIESTEN!

Van Katwijk Music Service kan voor elk feest/evenement een artiest voor u boeken. Elke artiest van A tot Z door heel Nederland is bij van Katwijk Music Service te boeken.

OVER ONS

Van Katwijk Music Service is een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van Disco Shows, Geluidsverzorging…

ONZE DIENSTEN

Ed van Katwijk weet als geen ander hoe hij van een feest een spektakel te maken. Bekijk hier onze diensten.

AGENDA

Weten wat er op het programma staat van Van Katwijk Music Service? Bekijk onze agenda en blijf op de hoogte!

Geïnteresseerd geraakt in de diensten van Van Katwijk Music Service?

Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden!

NEEM CONTACT MET ONS OP!