Van harte Welkom bij Van Katwijk Music Service!

v. Katwijk Music Service is een bedrijf onder leiding van Ed van Katwijk. Wij focussen ons op hoogwaardige Drive inn Shows, Entertainment, Bruiloften en evenementen. Dankzij de jarenlange ervaring van Ed van Katwijk, werken wij vanuit Rotterdam mee aan vele verschillende evenementen.

Van Katwijk Music Service staat bekend om haar Drive Inn Shows. Mede doordat oprichter Ed van Katwijk – als oud DJ van o.a. de discotheek Bristol – een graag geziene DJ is, leveren wij alleen al meer dan 250 Drive inn Shows per jaar aan bedrijven, horecagelegenheden en particulieren. De klant staat bij ons centraal, voor elk soort evenement wordt de meest geschikte DJ gezocht en de muziek wordt samen met u besproken.

Dankzij de vele aanvragen naar DJ’s doen wij meer! Wij organiseren tegenwoordig besloten- en publieksevenementen, wij zijn een boekingsbureau voor artiesten en entertainment & wij mede- plannen vele Bruiloften van A tot Z.

Bij ons bent u verzekerd van een geweldige dag of avond. Kijk gerust verder op onze website naar de vele mogelijkheden welke wij aan kunnen bieden tegen de beste prijs!

GENIETEN VAN
DE BEKENDSTE ARTIESTEN!

Van Katwijk Music Service kan voor elk feest/evenement een artiest voor u boeken. Elke artiest van A tot Z door heel Nederland is bij van Katwijk Music Service te boeken.

OVER ONS

Van Katwijk Music Service is een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van Disco Shows, Geluidsverzorging…

ONZE DIENSTEN

Ed van Katwijk weet als geen ander hoe hij van een feest een spektakel te maken. Bekijk hier onze diensten.

AGENDA

Weten wat er op het programma staat van Van Katwijk Music Service? Bekijk onze agenda en blijf op de hoogte!

Geïnteresseerd geraakt in de diensten van Van Katwijk Music Service?

Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden!

NEEM CONTACT MET ONS OP!