100% originele discoshows met de beste dj’s

Reeds in 1975 deed DJ Ed van Katwijk discoshows in Rotterdams meest populaire discotheek uit de seventies, namelijk de discotheek Bristol. Toen al was DJ Ed van Katwijk één van de meest populaire Deejays van Nederland. Regelmatig waren Deejays als Ferry Maat, Krijn Torringa en Ad Visser te gast bij DJ Ed van Katwijk als hij moest draaien.

In die jaren zorgde DJ Ed van Katwijk ervoor dat liedjes zoals o.a. “Heaven must be missing an angel”, “cocaine” en “la vie en rose”, een regelrechte hit werden. Het is dan ook vanzelfsprekend dat 70&80jaren feesten bij ons een groot succes zijn.

Dankzij de reputatie die DJ Ed van Katwijk heeft draait hij ook regelmatig op feesten in discotheken als Hollywood Music Hall en Outland. Van Katwijk Music Service werkt natuurlijk niet alleen op 70 & 80jaren feesten. Ook is van Katwijk Music Service te boeken voor alle andere soorten feesten o.a. Après-skifeesten, Bedrijfsfeesten, Kinderfeesten, bruiloften en verjaardagen.

Wij verzorgen mede dankzij onze ervaring en variërende repertoire mede de muziek en het geluid voor o.a. het Holland Casino Rotterdam, “de Pier” in Scheveningen, Madurodam en de Salsa Beach Club te Rockanje. Zoals u uit het bovenstaande al kunt opmaken, het repertoire van “Van Katwijk Music Service” is zeer gevarieerd. Van house, top 40, pop, 70’s 80’s tot Nederlandstalig, alle genres worden op uw verzoek gedraaid.

Alles voor een waanzinnig feest

Wil je waanzinnig en betaalbaar feest? Van Katwijk Music Service beschikt over de juiste kennis en know how om de juiste artiesten en entertainment aan te bieden voor jouw feest.

Gaat jouw voorkeur liever uit naar een band in plaats van een Drive in Show? Wil je een combinatie van een DJ + band / zanger (es) of ben je op zoek naar andere ideeën om jouw evenement of feest aan te kleden dan gaan wij graag met jou op zoek naar de juiste samenstelling voor jouw feest. Van Katwijk Music Service biedt een ruime mogelijkheid tot het boeken van artiesten, acts, DJ’s en overig entertainment. Je bent bij ons verzekerd van een waanzinnige dag/avond waar nog lang over nagepraat zal worden.

Een prachtige bruiloft

Jullie gaan trouwen en willen dat deze mooi dag daadwerkelijk een mooie dag zal worden. Geen enkel detail mag over het hoofd worden gezien, dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en dat jullie absoluut geen zorgen hoeven te hebben om een geslaagde trouwdag.

Binnen ons team beschikken wij over een weddingplanner wie samen met u een bruiloft kan organiseren. Zowel het voortraject, de dag als de nazorg wordt tot in de puntjes voor u verzorgd wat u veel tijd en stress zal besparen.

Alles start met een vrijblijvend adviesgesprek zodat wij elkaar beter kunnen leren kennen. Wanneer het gevoel goed is, zal onze weddingplanner samen het vervolggesprek met u uw partner plannen om op deze manier uw wensen boven te krijgen.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk aan partners waar wij mee samen werken. Mede doordat wij begrijpen dat het de mooiste dag van uw leven moet zijn staan wij garant voor kwaliteit en een geslaagde dag.

Perfect georganiseerde evenementen

Een event organiseren wordt steeds belangrijker voor u als bedrijf en/of particulier met een boodschap. Het evenement wordt een steeds groter onderdeel van de marketingstrategie van een onderneming. De vertaling van een boodschap komt vaak perfect naar voren dankzij een georganiseerd evenement.

Bedrijven en particulieren zijn meer dan ooit op zoek naar zingeving. We leggen connecties met anderen om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. Elkaar ontmoeten kan elkaar inspireren en motiveren. Daarnaast wordt de verbindende factor steeds belangrijker.

Wij denken graag met u mee aan de hand van een stappenplan waarin o.a. uw doel, boodschap, doelgroep en budgettering naar voren komen. Aan de hand van deze eigenschappen zullen wij meewerken aan een concept om uw gast uw beoogde boodschap mee te geven.

Wij (mede) organiseren onder andere:

 • Seminar
 • Beurs
 • Congres
 • Symposium
 • Incentive
 • Workshop
 • Training
 • Teambuilding
 • Jubileum
 • Personeelsfeest
 • Relatiedag
 • Productpresentatie
 • Expositie
 • Opening
 • Open Huis
 • Specials
 • In overleg is alles mogelijk

Laat u verrassen en vraag snel meer informatie op.

GENIETEN VAN
DE BEKENDSTE ARTIESTEN!

Van Katwijk Music Service kan voor elk feest/evenement een artiest voor u boeken. Elke artiest van A tot Z door heel Nederland is bij van Katwijk Music Service te boeken.

OVER ONS

Van Katwijk Music Service is een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van Disco Shows, Geluidsverzorging…

ONZE DIENSTEN

Ed van Katwijk weet als geen ander hoe hij van een feest een spektakel te maken. Bekijk hier onze diensten.

AGENDA

Weten wat er op het programma staat van Van Katwijk Music Service? Bekijk onze agenda en blijf op de hoogte!

Geïnteresseerd geraakt in de diensten van Van Katwijk Music Service?

Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden!

NEEM CONTACT MET ONS OP!